Een eigen webwinkel: hoe kan mijn omzet omhoog?


Een webwinkel? Check. Goede en kwalitatieve producten? Check. Een vriendelijke service? Check. Goede verkoopresultaten? Blijven uit. Klinkt dit bekend in de oren? De specialisten van RankINC leggen uit hoe je meer omzet kan behalen met jouw webwinkel.

Het marktonderzoek


Succes begint bij  marktonderzoek: wie zijn jouw concurrenten en wat kenmerkt hen? Waarin kan jij anders zijn dan hen en waarin kun jij uitblinken? Het is naïef om te denken dat grote webwinkels enkel naar zichzelf kijken, ook zij houden de concurrentie voortdurend in de gaten en ook zij proberen voortdurend anders én beter te zijn. Zorg ervoor dat je uniek bent en breng dat ook over op jouw klanten. RankINC brengt de online prestaties van jouw concurrenten in kaart en legt uit hoe jij het beter kan doen.

Doelen stellen

Succes behalen heeft tijd nodig. Doelen stellen en een plan van aanpak ontwikkelen is een eerste stap in de goede richting. Apple werd opgericht in 1976 en veroverde heus niet meteen de multimediamarkt: door concrete omzetdoelstellingen te formuleren streefden ze voortdurend naar een steeds snellere groei. RankINC heeft een jarenlange ervaring als het aankomt op realistische adviezen en inzichtelijke trajecten. Jouw online omzet verhogen start dan ook bij concrete en vlot na te streven doelstellingen.

Gevonden worden op het internet


Het internet moet je eigenlijk zien als een digitale snelweg waarmee klanten heel snel hun digitale winkel kunnen bereiken. De ene winkel is echter makkelijker te bereiken dan de andere. Hier komt SEO of zoekmachine optimalisatie bij te pas. Via gerichte zoekmachine optimalisatie plaats je als het ware grote richtingwijzers op die snelweg en leid je potentiële klanten naar jouw webwinkel. SEO is een heel ingewikkelde materie, daarom is het aangeraden om dit aan echte specialisten over te laten. RankINC weet hoe zoekmachines werken en kunnen ervoor zorgen dat je makkelijker kan gevonden worden. Het verhogen van de conversie naar jouw website zal gegarandeerd ook resulteren in hogere omzetcijfers. Mogelijks ligt het grootste deel van jouw groeipotentie dan ook bij dergelijke zoekmachine optimalisatie.

Adverteer, adverteer, adverteer


Heb jij je ook ooit al afgevraagd waarom bedrijven zoals Coca Cola jaarlijks miljoenen spenderen aan advertenties? Iedereen kent merken zoals Coca Cola nu intussen toch wel? Dat is omdat adverteren echt werkt. In de internetwereld is online adverteren bovendien beter te optimaliseren dan ooit tevoren. Google Adwords laat toe om zeer gericht reclameboodschappen te versturen, net op die waar jij het wilt. Zie het als reclameboodschappen die enkel daar verschijnen waar de kans het grootst is dat de potentiële klant erop ingaat. Hoe je dat doet is andermaal specialistenwerk. RankINC beschikt over een officiële Adwords-certificering dat aangeeft dat wij echt alles weten over online adverteren. Wij kunnen jouw advertentiecampagne dan ook een nieuw elan geven.

Meer weten?


RankINC kent alle kneepjes van het vak als aankomt op conversieverhoging. Meer bezoekers betekent hogere verkoopcijfers, op zijn beurt resulterende in hogere budgetten om jouw webwinkel nog meer op de (digitale) kaart te zetten. Laat je begeleiden door RankINC om de beste resultaten en de hoogste groeipotentie te bereiken. Contacteer ons nu voor meer informatie.