Warning: Division by zero in /home/rankinc/domains/rankinc.nl/public_html/wp-content/plugins/easy-social-share-buttons3/lib/core/essb-button-helper.php on line 1901

Warning: Division by zero in /home/rankinc/domains/rankinc.nl/public_html/wp-content/plugins/easy-social-share-buttons3/lib/essb-core.php on line 2413

Warning: Division by zero in /home/rankinc/domains/rankinc.nl/public_html/wp-content/plugins/easy-social-share-buttons3/lib/helpers/assets/builder-share-fullwidth.php on line 5

Google houdt niet van web-spam

No Comments

Wat betekent dit voor uw rankings en hoe moet u reageren?

Google lanceert een belangrijke algoritme verandering gericht op webspam. De verandering zal invloed hebben voor de ranking van sites waarvan ze denken dat ze de richtlijnen overtreden van de bestaande kwaliteit richtlijnen van Google. Webspam is een groot aandachtspunt in de ranking van google, en deze algoritme update is weer een verbetering in hun inspanningen om webspam te verminderen en het bevorderen van inhoud van hoge kwaliteit. Hoewel Google niet de geheimen onthult adviseer ik website eigenaren zich te concentreren op het creëren van hoge kwaliteit sites die een goede gebruikerservaring heeft en de bekende en toegestane SEO methodes toepassen, in plaats van het ontplooien van agressieve webspam tactiek. Google wordt steeds slimmer. Spammen wordt (bijna) onmogelijk. Het beste advies is eigenlijk:

 

Richt je altijd op de gebruiker. Deze kan werkelijk converteren (iets kopen, inschrijven, reageren). Google heeft geld genoeg, maar zal het niet bij ons websiteeigenaren uitgeven!

 

Wat zie Google dan als spam?

twee voorbeelden.

 

Het eerste voorbeeld is een pagina die is gevuld met honderden zoekwoorden in een door komma’s gescheiden lijst. Google wil niet dat soort pagina’s in de zoekresultaten.

Het tweede voorbeeld is een pagina die normale tekst heeft. Echter, de tekst bevat trefwoord geoptimaliseerde links die volledig losstaan van de omringende tekst.

Andere dingen die Google als spam ziet, zijn het koppelen van systemen, misleidende redirects of opzet duplicate content.

Online Marketeer

More from our blog

See all posts
No Comments