Zet je website in als leadgenerator!


Kennis loont. In onze kennissamenleving zijn potentiële klanten voortdurend op zoek naar informatie over bepaalde producten of diensten. Dat deze internetbezoekers in winst omgezet kunnen worden hoeven we u niet meer te vertellen. U ziet uiteraard ook in dat extra conversie resulteert in extra leads en dus hogere winsten. Wij zetten voor u op een rijtje hoe u dat kan bereiken.

Zorg dat je gevonden wordt


Het is niet enkel belangrijk om de juiste content op jouw website te plaatsen, maar het is bovendien belangrijk dat surfers net deze informatie terug kunnen vinden. Stel je maar eens voor dat een website als Wikipedia surfers hun koopgedrag zou kunnen beïnvloeden: welke winsten zou het niet kunnen boeken? Maar wat kenmerkt Wikipedia? Het is vlot toegankelijk en wordt vlot gevonden in zoekmachines. Om ook gevonden te worden zal je jouw lead generation website moeten aanpassen aan de grillen van de zoekmachines. Het klopt inderdaad dat Google jouw website automatisch oppikt, maar daardoor scoor je nog niet meteen hoog in de zoekresultaten. SEO of zoekmachine optimalisatie moet dat resultaat bereiken.

Stap voor stap krijgen wij steeds meer inzicht in hoe zoekmachines werken en kunnen wij er dan ook veel beter op inspelen. Bij Google zit het hem in de details: het moet nét voldoende zijn om er niet uitgefilterd te worden. Zoekmachine optimalisatie is dan ook echt specialistenwerk waar we bij RankINC trots op zijn. Wij weten hoe SEO écht werkt en wij kunnen zorgen voor een hogere conversie en een voortdurende toestroom van nieuwe leads.

Adverteren


Is adverteren interessant voor jouw website? Mogelijk wel, al zal een grondige studie dat moeten uitwijzen. Aangezien zoekmachine optimalisatie een doorlopend langetermijnproject inhoudt, kan het interessant zijn om via gerichte advertentieboodschappen nieuwe leads aan te trekken. Net zoals jij weet hoe jij leads moet overtuigen, weten wij hoe je hen moet opsporen. Wij zijn echte Google Adwords specialisten en beschikken dan ook over een officiële Google Adwords-certificering. Als echte adverteerspecialisten weten wij als geen ander hoe je potentiële leads op de best geschikte webpagina krijgt om zo nog hogere omzetten te genereren.

Besluit


Het vinden van nieuwe leads start bij het laten vinden van jouw lead generation website. De juiste content op de juiste plaats en de juiste advertenties voor de juiste gebruikers resulteren gegarandeerd in hogere conversiecijfers en zo ook in hogere omzetresultaten. Wij van RankINC zijn echte specialisten als het op zoekmachines aankomt. Wij kunnen jouw website hogere bezoekcijfers bezorgen om zo een steeds groter wordende hoeveelheid leads aan te trekken. Contacteer ons daarom nu nog voor meer informatie of een gratis offerte.