SEO Ranking Services

Waarschijnlijk heb je het al gemerkt (of doe je het zelf ook) dat de zoektocht naar producten of diensten zoals die van jou begint in Google, op het internet.

Maar wat gebeurt er als JOUW mogelijke klanten gaan surfen en zoeken naar JOUW type producten of diensten?

Zien ze dan de website van jouw bedrijf op de eerste pagina van de resultaten staan ... of zien ze alleen jouw concurrenten en komt jouw website op de eerste 10 pagina's niet voor?

Wil je jouw online marktaandeel claimen, laat dan SEO bij je marketingstrategie zeker niet links liggen.

Wat is SEO?

Zoekmachine Optimalisatie (SEO) is een methode van de strategieën, technieken en maatregelen gebruikt om het aantal bezoekers naar uw website te laten toenemen door het verkrijgen van een hoge plek op de pagina met zoekresultaten van een zoekmachine (SERP) - zoals Google , Bing, Facebook en andere zoekmachines.

Zoekmachines zoals Google helpen bij het vinden van antwoorden op gewone relevante vragen op het internet. Dit kan de locatie van een cosmetische tandarts in uw regio of Dakdekker zijn. Door het intikken van specifiek zoekwoorden in een zoekmachine krijg je toegangen tot verschillende resultaten in volgorde van belangrijkheid of relevantie voor de zoekwoorden welke de zoekopdracht is.

Waarom SEO?

Wist je dat…?

97% van de consumenten Google gebruiken om te zoeken naar producten en diensten
34% van de klikken van de organische zoekresultaten naar de eerste vermelding gaan op Google

Als jouw bedrijf niet wordt weergegeven op de eerste pagina van Google, loop je kansen mis.

Om je zichtbaarheid te vergroten is SEO de meest waardevolle marketing wat ook toegankelijk is voor kleine bedrijven op zoek naar marktaandeel.

Met een goed uitgevoerde SEO-strategie, ga je dit bereiken:

Meer algemene online zichtbaarheid
Toegenomen naamsbekendheid
Directe verbindingen met de leads terwijl ze actief op zoek naar jouw product of dienst
Stijging van de winst en meer omzet

Wij werken met een lokale SEO zoekstrategie speciaal op maat gemaakt voor jouw locatie, inkomende link, on-page en sociale signalen en beoordelingen naar Google over de locaties meest relevant zijn voor uw bedrijf. We maken gebruik van marketing strategieën die het mogelijk maken het opbouwen van een sterkere klantenbestand in de tijd zodat uw bedrijf om autonoom te groeien.

We in een heel wat inspanningen om hogere rankings te krijgen in de lokale zoekresultaten en wij controleren regelmatig het verkeer bron en voortdurend opnieuw te evalueren en te controleren accurate informatie. We hebben profielen op de meest populaire web en social media platforms en nuttige informatie aan het publiek, dat een deel van die bepaalde website van het verkeer zijn.